Pages

visit my other blog :

Sunday, March 27, 2011

Look a Like Contest' by Ummiaqeef & Mom's Diary

Kali ni nak join 'Look a Like Contest' by Ummiaqeef & Mom's Diary



syarat-syaratnye adalah seperti berikut:

1) mesti ada blog dan follow blog Ummiaqeef dan Mom's Diary
2) buat entry contest yang bertajuk 'Look a Like Contest' by Ummiaqeef & Mom's Diary dan link kan this page dalam entry anda.
3) letak gambar banner dlm entry dan gambar seiras anda dan anak / pasangan dan anak beserta nama parent, nama anak dan umur anak. (max 4thn)
4) tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry contest ini
5) tag 2 orang rakan anda --> Kak Nur, Kak Yong


Nama daddy : Solah
Nama baby: Shafiq Nazhan
Umur anak : 1 thn 10 bulan


2 pemenang sahaja akan dipilih oleh 2 orang juri iatu owner blog sponsor, puan imah (Mom's Diary) dan sorang lagi rakan kami, mrs. zach (dilantik).
contest berakhir pada 31 Mac 2011.

1st prize :
buku bedtime rhymes + set alatulis
tudung rose for mommy (black)

2nd prize :
buku bedtime rhymes + set alatulis
tudung rose for mommy (dark brown)


hadiah menarik utk mommy!
kalau daddy yg menang pun dapat kat mommy jugak ye,hehe..

*tudung rose 3 segi bought from prettyintownshoppe*

1 comments:

ummiaqeef said...

tq sudi join and good luck! ;P

DISCLAIMER