Pages

visit my other blog :

Saturday, March 26, 2011

Aksi si Cilik Berbasikal

kakyong.com dan syamilamohd.com sama2 berganding bahu untuk organize contest Aksi si Cilik Berbasikal ni.

Kaedahnya :

  • Terbuka kepada semua mom blogger yang ada anak dalam range umur 1 hingga 4 tahun (pada 31 Mar 2011)
  • Tak perlu follow blog, tapi jika nak follow silakan… Winking smile yang penting masukkan link kakyong.com dan syamilamohd.com ke dalam bloglist kome , wajib..
  • Buat n3 bertajuk Aksi si Cilik Berbasikal
  • wajib masukkan/sebut/mentioned link kakyong.com dan syamilamohd.com dalam n3
  • wajib ada semua banner penaja dengan backlink, kod dah disediakan, jengah kat bawah amik kod yer..
  • paling wajib ada ~ gambar anak beraksi dengan basikal, aksi boleh jadi macam2.. contoh macam di SINI. Gambar akan dinilai dari segi keceriaan si anak, gaya & aksi si anak, juga kespontanan.(candid yer…) Smile with tongue out dan cerita lah sikit kesah anak kome berbasikal.
  • tinggalkan link n3 di kotak komen samada di blog kakyong.com atau syamilamohd.com, salah satu yer.. Open-mouthed smile
  • jika suka boleh la tag at least 1 orang kawan blog… jika lebih pun boleh.. sama2 memeriahkan… Winking smile --> Kak Nur, Nadiah, Izza, Aleyn, Momma Mia
  • Contest ini akan berlangsung mulai 28 Feb 2011 hingga 31 Mar 2011
  • untuk mendapatkan markah bonus… dijemput untuk wish Ulangtahun Fikri yang ke-5 di n3 INI >> Selamat ulangtahun kelahiran ke-5 Muhammad Amin Fikri

http://4.bp.blogspot.com/-_Wmxlvv7kc4/Taa-5cwC1GI/AAAAAAAAKxo/Mukvc2-fjiM/s1600/DSC_0121.JPG
Nama : Shafiq Nazhan
Umur: 1 tahun 9 bulan
Kisah berbasikal: Nazhan sampai sekarang tak reti kayuh basikal lagi, so naik motosikal bateri atapun kereta yang tolak dengan kaki tu je lah. Kalau naik basikal pun, mommy atau daddy kena tolak untuk dia. Masa naik basikal ni, tengok muka cheeky dia yang seronok sebab dapat jadi big boss, duduk diam2 dalam basikal sambil mommy tolak kat belakang...kui3x..sabar jer lah.


- PENAJA2 CONTEST -


banner kakyog's shoppe



5 comments:

kakyong said...

ermmm.. terpaksa betui kan kotak suara dulu ni...

tak menepati syarat @ definisi basikal ni.. so kakyong kena tanya pihak juri dulu, nak terima @ tidak..

so tie diberi pilihan samada tukor gambar @ tunggu apa kata juri.. :|

kakyong said...

Tie,

juri cadangkan tukor gambar.. sah2 semua juri dah sepakat ini bukan basikal...

nanti dah tukor bgtau yer...

yatie chomeyl said...

orait k/yong. mlm ni ti tukar gambar..then ti inform k /yong. thanks dh dtg check :)

kakyong said...

Tie,

orait.. lulus semua sekali... heheheh... gud luck ya... ;)

Faryza said...

cute je... good luck...

DISCLAIMER