Pages

visit my other blog :

Sunday, March 20, 2011

Contest Senyum Paling Ceria!!


Langkah langkah nya adalahhhh...

1. Follow blog namee ini untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini.

2. Buat satu entry yang bertajuk
Contest Senyum Paling Ceria.

3.Kemudian letak lah banner contest ni kat sidebar sekali .

4.Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.

5.Muat naik gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar tersebut.heheh..Ala simple simple je :) contoh: Saya gembira kerana baru lepas makan. :D

6.Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :)


7.Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yeah ;) --> Kak Nur, kak Yong, Nadiah

Hadiah menanti : Wang tunai rm100 dan hadiah menarik dari United States menanti!

TARIKH TUTUP : 31 MAC 2011 (Thursday)

http://2.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPtsWYG3C3I/AAAAAAAAJuQ/bHdoznov4tU/s1600/DSC_0033.JPG
Nama: Shafiq Nazhan
Umur: 1 tahun 9 bulan
Saya gembira dalam gambar ini kerana saya baru lepas makan jem blueberry yang di berikan oleh mommy saya.

P/s: harap penganjur tak kisah saya guna senyuman anak saya untuk join contest ini :)

0 comments:

DISCLAIMER