Pages

visit my other blog :

Tuesday, August 31, 2010

GA Rumahku SYurgaku

Kali ni I nak join pulak GA Rumahku SYurgaku anjuran blog MySmallWorld a.k.a http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/ sebab hadiah yang di tawarkan sangatlah best dan comel2 belaka.



Rumahku Syurgaku kerana .........................(tidak melebihi 20 patah perkataan)
"dekorasi indah membangkit suasana harmoni,
hubungan mesra mengerat silaturrahim abadi,

juadah enak mengikat perut dan hati,
tuntutan akhirat sentiasa diperbaiki."



Slogan tu tercetus dari elemen2 yang I rasakan penting untuk sesebuah rumah itu merasai suasana Rumahku SYurgaku iaitu :-
• dekorasi yang menarik
• hubungan baik sesama ahli keluarga
• makanan yang di sediakan di dapur yang bersih
• tuntutan ibadat tidak di lupakan

Kebetulan I pun baru je pos entry pasal rumah baru yang keluarga kami duduki. kalau nak baca entry pasal rumah I tu, jenguklah kat entry --> Our new home sweet home
Harap2 ada can la nak menang deco best2 cun dari British Home untuk contest ini.

Friday, August 27, 2010

Megahasz Giveaway #3/2010.

Saya nak menang buku Wardina: Mama Saya Lapar di http://megahasz.blogspot.com





Syarat-syaratnya:-

1) Buat entry mengenai giveaway ini dengan tajuk Megahasz Giveaway #3/2010 dan jangan lupa masukkan logo giveaway. Tak perlu tulis panjang-panjang. Cuma tulis:-

Saya nak menang buku Wardina: Mama Saya Lapar di http://megahasz.blogspot.com


2) Copy logo giveaway di sidebar blog anda dan link balik ke blog saya.
3) Tinggalkan komen berserta link entry dan e-mel.

Hadiah adalah untuk seorang pemenang merupakan buku Mama Saya Lapar hasil karya Wardina. Pemenang dipilih secara cabutan. Tarikh tutup giveaway ini adalah pada 31 Ogos 2010.

Selamat mencuba!

Wednesday, August 25, 2010

Senyuman Manis Si Comel GiveAway.

Semangat menyertai contest semakin membuak2. Kali ni I nak join pulak Senyuman Manis Si Comel GiveAway


SO, ini lah gambar yang di pertaruhkan untuk join contest ini.

http://1.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/S_vtiuixJoI/AAAAAAAAHpM/bYqv-57BVGk/s1600/DSC_0227.jpg

Nama Penuh Sicomel: Shafiq Nazhan
Umur Sicomel: 1 tahun 3 bulan
Status Sicomel ((Anak Sendiri/Anak Saudara/Anak kawan/Anak Jiran) : Anak sendiri
Nama Pengirim: Yatie Chomeyl

Kisah di sebalik senyuman : Senyuman ini my hubby capture masa baby SN first time belajar makan sendiri. Jelas muka dia excited dapat gigit sudu tu walaupun makanannya berterabur ke mana2 dah, lansung tak masuk dalam mulut hehe.

~ Harap2nya juri terpesona lah dengan senyuman manis yang Baby SN lemparkan sambil mengigit sudu itu ehehe ~

Kalau u all nak join gak, sila cepat2 jenguk kat blog ni ye.

Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress

Dah lama rasanya tak join contest2 kat blog ni. So I decided to dedicated this new blog of mine untuk tujuan join contest2 di blogsphere. Untuk merasmikan blog yatie chomeyl ♥ contest; I nak join this Gorgeous Baby In Kemeja Contest.

Syarat2 Untuk Menyertai:
1. Add blog mama_aqish & dan penaja So Loverly Collection , Cutie Gorgeous , Suziey.Com & SyilaSyira di blogroll/bloglist anda & wajib menjadi Follower blog berkenaan

2. Tepekkan banner Contest di sidebar & entry blog anda & pastikan ianya di link back ke entry contest ni.(no link back will be disqualified)

3. Terbuka kepada SEMUA yang mempunyai blog & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 4 tahun (kanak2 yang lahir dari tahun 2006 ke atas)contest bermula dari 3hb Ogos 2010 sehingga 03hb September 2010

4. Hanya tajuk diatas je yang diterima "Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress"

5. Ceritakan sedikit ape & kenapa anda menjadi Follower & suka terjah Blog Mama_Aqish & sejak biler anda kenali Blog Mama_Aqish ni?~ syarat sampingan ~ --> I jadi follower Mama Aqish rasanya tahun lepas lagi, masa tu I join contest yang Mama Aqish buat. alaupun tak menang, tapi I suka la gi blog Mama Aqish sebab dia suka orgnize contest hehehe.

6. Upload hanya SEKEPING gamba anak anda berbaju KEMEJA untuk Boy's & sila pastikan gambar jelas & senang untuk di copy paste & gambo tidak boleh di edit & studio photoshoot

Nama Anak: Shafiq Nazhan

Umur: 1 tahun 3 bulan

Tarikh Lahir Anak: 26 Mei 2009

7. Dalam entri itu pastikan anda masukkan sekali BANNER PENAJA & mention tentang penaja & link back ke blog berkenaan(no link back will be disqualified).

8. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri contest ni


[IMG_0857a.jpg]


Sila tepek banner dibawah di sidebar beserta link ke entry Contest ni


Harap2 ada la luck untuk menang contest ni. All the best untuk contestants yang lain.


DISCLAIMER