Pages

visit my other blog :

Sunday, March 20, 2011

COMELLOTE NEW BORN CONTEST by Amieylee & Iedaremy


As Salam kawan2 suma...
kita nak buat satu contest...terbuka pada suma yg ada blog... sudi2 le join ek

Syarat2 dia senang aja..

2 - letak banner kt entry korang n linkkan ke entry ni ye (sidebar sukati..tk kesahh)
3 - letak gambar masa newborn (umur 1 hari -2 bulan) dengan aksi comel (tak kisah aksi apa..lagi bagus kalau FRESHHH FROM OVEN maksudnye kt Hospital lagi

http://2.bp.blogspot.com/-O6PbTbHcw8c/TYVwZ7VjwyI/AAAAAAAAKZg/UIhpFd9_6Qc/s1600/DSC_0594-1.JPG
Nama baby : Shafiq Nazhan
Umur sewaktu gambar di ambil: 40 hari
Umur sekarang: 1 tahun 9 bulan

4 - new born tu tak kisah la anak korang ke, anak sedara ke, anak jiran ke, anak boypren ke, anak angkat ke.... janji umur dia skrg mestila di bwah 5 tahun
5 - kalau ada lebih dri 1 anak..just masukkan gmbr depa dlm satu entry n susun cantik2 ye... max 3 sahaja....
6 - TAK NAK gambar yg dh diedit (CROP boleh) manala tau ada terselit pampers kt sebelah kan..crop ajala bahagian tu
7 - Tulis nama ibu/nama korang,nama anak dan umur anak sekarang

TARIKH TUTUP : 31 MARCH 2011
sistem juri adalah juri awam ye...
(yg pasti korang tak payah raih undi :p)

1 x HADIAH UTAMA
(BAJU DARI BABYKUDESIGN+ HADIAH MISTERI UNTUK KORANG)

1 x HADIAH KEDUA
(BAJU DARI BABYKUDESIGN+ HADIAH MISTERI UNTUK KORANG)

1 x HADIAH KETIGA
(PERMAINAN KANAK2 + HADIAH MISTERI UNTUK KORANG)

2 x HADIAH SAGUHATI
(HADIAH MISTERI)


1 comments:

amiey lee said...

haluuu kta amik gmbar baby tomell...
wah wahh kecik2 dh pandai bergaya huhu

DISCLAIMER