Pages

visit my other blog :

Monday, March 28, 2011

Contest Adik-Beradikku Yang Cute


Syarat-syarat yang perlu dipatuhi :

>>> Mesti follow blog nie!!tapi kalo tak suka follow,tidak diwajibkan.Markah akan ditolak.Haha
>>>Buat satu entry dengan tajuk "Contest Adik-Beradikku Yang Cute"
>>>Letakkan sekali banner contest ni kat sidebar beserta link skali.
>>>Letakkan satu gambar ja yang sesuai dengan contest ni.
>>>Napa pilih pict ni???Tulis huraian secara ringkas dan padat~
>>>Tag kan sekurang-kurangnya 3orang member. --> Kak Nur, Kak Yong, Momma MiaLink
>>>Dh siap,tinggalkan link kat comment.

Ini lah dia gambar adik beradik ku yang cute yang ingin I pertaruhkan. Gambar ni di ambil waktu I berusia 3 tahun, lebih kurang 26 tahun yang lalu. Fuh, lama gila dah gambar ni. Sebab tu I pilih untuk pertandingkan gambar ni, sebab ianya mempunyai sentimental value yang sungguh tinggi.

http://2.bp.blogspot.com/-Xo0o95Rj5m0/TZaTJMCR_DI/AAAAAAAAKkg/TbrouK67FY4/s1600/0_980398440l.jpg
-+ dari kiri: Kak Nur (7thn) , Pein (1 thn) & I (3 thn) -+


Manakala gambar iringan kat bawah ni saje je I letak sebab nak tunjukkan rupa kami sekarang ni, iaitu 26 tahun lepas gambar di atas tu di ambil . Masih tetap cute macam dulu cuma dah bertambah tinggi dan masing2 dah ada anak sendiri...hehehhe.


http://1.bp.blogspot.com/-UFX8uvH0WHQ/TZaTJTlPvTI/AAAAAAAAKko/UEnEeHYQGdg/s1600/DSC_0059.JPG
-= dari kiri: Kak Nur (33thn); I (29thn) dan pein (27thn) -+



Tarikh tamat contest : 10 April 2011 sebelum pukul 12.00 tengah malam.

1 comments:

Budak Kampung said...

tq join contest~gluck^_^

DISCLAIMER