Pages

visit my other blog :

Wednesday, December 1, 2010

Imran Belated Birthday Giveaway

Kali ni I nak join GA yang agak unik anjuran Notti Netti sempena birthday anaknya Imran.

Imran Belated Birthday Giveaway..............Jom Join.....................


Imran Belated Birthday Giveaway is dedicated to MOHD DANIAL AL IMRAN sempena sambutan birthday dia on 10 Sept 2010


Ini ialah sedutan ucapan dari si kecik I, baby SN untuk abg Imran punyer birthday. Hope Imran suka lah ye posing2 si kecik ni di sisi banner birthday Imran ni.

http://4.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPTmX9yiymI/AAAAAAAAJoQ/C2iEOoby1tI/s1600/DSC_0019-2.JPG

http://1.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPTlyLiKAcI/AAAAAAAAJn4/3SrhbMyDB0k/s1600/DSC_0015-1.JPG

http://4.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPTlytJHM9I/AAAAAAAAJoI/IUjvQ_R39w0/s1600/DSC_0018-1.JPG

http://3.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPTmYLDUwvI/AAAAAAAAJoY/6COq9VTOmKA/s1600/DSC_0020.JPG

http://2.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPTlybKGQpI/AAAAAAAAJoA/1SANnVfsmf4/s1600/DSC_0016-1.JPG


Okeh, yang tu versi ucapan dari my baby. Yang seterusnya pulak I membawa printed paper yang ada gambar Imran ni dan buat photoshot khas di sisi daun2 maple yang kuning oren di musim luruh di fukuoka nih. Photoshoot khas ni di buat di Chikushi Campus, Kyushu University, Japan. Makkk aiii..jauh bebenor kan gambar Imran terbang; dari Malaysia terus ke Jepun ni ha ;)

http://4.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPYZNQvW7jI/AAAAAAAAJtQ/4SdQv2LoYWg/s1600/DSCN6822.JPG
=- gambar Imran berlatarbelakangkan maple leaves -=


http://3.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPYZMhkMfrI/AAAAAAAAJtI/J3KakSnw4To/s1600/DSCN6821.JPG
=- gambar Imran berlatarbelakangkan sebaris maple trees -=


http://4.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPYZNptlhSI/AAAAAAAAJtY/Zyd_Eh7ZGlA/s1600/DSCN6824.JPG
=- gambar Imran posing dengan Aunty Yatie Chomeyl -=



Since puan penganjur tak cakap syaratnya letak sekeping gambar je, I tepek jer lah semua gambar yang I snap. Sekiranya berkenan di hati puan penganjur, maka pilihlah dari a bunch of photos ni yang menarik hati nya dan anakanda nya hehehe.

~~ Cabaran masa nak melaksanakan misi ambik gambar utk GA ni ialah nak memujuk si kecik I untuk pegang betul2 kertas gambar tu. Menambahkan lagi kesulitan bila topi birthday yang dia pakai kat kepala tu asyik terjatuh je masa I nak snap gambar dia hehehe.

~~ Cabaran di pihak I pulak ialah masa nak shooting gambar Imran ni kat kampus I tu, tak de pulak orang yang lalu lalang untuk I mintak tolong ambikkan gambar I dengan kertas tu. Aiseh, last2 I letak je lah printed paper gambar Imran tu kat atas pokok bunga tu dan buatkan scene maples leaves di musim autumn sebagai backgroundnye. Yang gambar I dengan kertas gambar Imran tu, I letak kamera kat atas tiang lepas tu buat self timer, tekan kamera slow2 dan lari cepat2 so that sempat snap gambar...sebab tu senyum pun pelik, sebab kelam kabut lari hahahaha. If u noticed la kan, I siap buat tambahan props lagi iaitu bungkusan coklat konon2 sebagai hadiah untuk Imran eheheh

Apapun I enjoy join this GA sebab ianya lain dari GA yang I pernah join sebelum2 ni. Hope ada chance la nak menang. :D

2 comments:

notti netti said...

wah..anakku gie obersea..eheheeh thanx for joining ehehe

izzatiM said...

salam . feel free to visit my blog. http://kedaicikzati.blogspot.com/

DISCLAIMER