Pages

visit my other blog :

Thursday, December 2, 2010

SHOW YOUR TEETH BABY CONTEST 2010 .

Kali ni I nak join SHOW YOUR TEETH BABY CONTEST 2010 anjuran blog harlindahalim.

Syarat-syarat untuk menyertai “SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010 ini ialah :-

1) Anda mestilah menjadi FOLLOWER blog ini.

2) Penyertaan adalah untuk bayi/kanak-kanak yang berusia seawal 1 bulan – 3 tahun.

3) Sila sertakan SATU(1) keping gambar bayi/kanak-kanak tersebut sedang tersenyum atau tersengih sambil menunjukkan giginye. The most important thing is –> They’re are showing their teeth in the picture ya! =)
4) Di bahagian bawah gambar tersebut jangan lupa untuk nyatakan information seperti di bawah :

- Nama penuh bayi/kanak-kanak
- D.O.B dan umur
- Hobby bayi/kanak-kanak tersebut
- Berapa batang giginye yang dah ada sekarang..jangan lupe kire betul-betul ye! =)

5) Letakkan LINK ENTRY PERTANDINGAN http://www.harlindahalim.com/show-your-teeth-baby-contest-2010/ di dalam entry penyertaan anda.

6) Letakkan BANNER CONTEST (seperti di bawah) di dalam ENTRY PENYERTAAN dan di bahagian SIDEBAR blog anda bersama-sama dengan permalinknya ke blog ini.

7) Selepas semuanye settle, JANGAN LUPA tinggalkan jejak/letakkan LINK ENTRY PENYERTAAN anda di bahagian COMMENT BOX kat bawah entry ini ya…


8)Tarikh tutup pertandingan ialah pada : 3 Disember 2010, Jumaat,12.00 tengah malam.
Perkara-perkara yang WAJIB ada dalam entry penyertaan anda :

LINK Entri Pertandingan ini:

BANNER CONTEST untuk diletakkan di bahagian SIDEBAR blog anda:


http://2.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPtsWYG3C3I/AAAAAAAAJuQ/bHdoznov4tU/s1600/DSC_0033.JPG

- Nama penuh bayi/kanak-kanak: Shafiq Nazhan
- D.O.B dan umur: 26th May 2009(1 thn 6 bulan)
- Hobby bayi/kanak-kanak tersebut: makan, makan dan makannn je sentiasa
- Berapa batang giginye yang dah ada sekarang: 7 batang baru (4 atas dan 3 kecik kat bawah).

2 comments:

Nadiah Sidek said...

yatie, ada tag contest: http://mycontestzone.blogspot.com/2010/12/anak-anakku-comel-bergaya-contest.html

kakyong said...

sgt gojes gambor ni, walau pun rambut ala2 baru bangun tidur...

DISCLAIMER