Pages

visit my other blog :

Sunday, December 5, 2010

Cute Baby Contest By PapaMamaZakwan

Bersempena 4th Wedding Anniversary Papa & Mama Zakwan telah menganjurkan 1 contest iaitu Cute Baby Contest By PapaMamaZakwan


Syarat-syaratnya :
1. Guna tajuk ini sahaja:--> CUTE BABY CONTEST by PAPAMAMAZAKWAN

2.
Copy banner contest di atas dan letakkan di sidebar & entry berserta link ini : http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com
3.
PrintScreen blog yang anda ikuti (seperti contoh di bawah) dan letakkan di dalam entry anda

http://mamazakwan.blogspot.com
http://papamamazakwan.blogspot.com

4. Letakkan satu (1) sahaja gambar anak anda @ anak saudara
sedang bermain mainan duit-duit @ token car ni
(mainan duit-duit @ token car ni macam kat banner contest)

5. Terhad utk anak2 yg lahir pd tahun 2005 hingga 2010
(jangan lupa sertakan nama & tarikh lahir)

6. Kalu nak joinkan lebih dari sorang anak, anta entry asing2, ek!

7. Tinggalkan link contest anda di entry ini sahaja

8. Contest bermula:
27.11.2010 (9am) ~ 18.12.2010 (9pm)

So, ini lah gambar baby SN yang nak I pertaruhkan to join this Cute Baby Contest By PapaMamaZakwan.

http://4.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPrbKVW2m7I/AAAAAAAAJt4/9bnloL24dbY/s1600/DSC_0127.JPG

Gambar ni di ambil kat Danga Bay masa bulan July hari tu, bawak baby SN jalan2 pusing JB. Seronok betul di dapat naik itik tu, sampai terpejam2 mata sengih gembira ehehe.


3 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

dh terjah! :)
thanks sudi join n gud lux baby SN! :)

kakyong said...

cantiknya gambar ni.... i like donald ....

Nad @ MamaZakwan said...

salam..yatie,
shafiq menang 2nd prize.. :)
nnt bg details ek..tq :)

DISCLAIMER