Pages

visit my other blog :

Sunday, December 5, 2010

SAAT YANG BAHAGIA by My Precious


Terms & condition..wahh..hehe ;)

~ Sume kawan2 yg ada blog boleh join..

~ Follower @ non-Follower boleh join (x nak follow pun xpe..hukhuk..)

~ Buat satu entry bertajuk "SAAT YANG BAHAGIA by My Precious"

~ Ada link back ke n3 ni

~Tepekkan banner di atas dlm n3 tu

~ UPLOADKAN 1 GAMBAR KAWIN

(1 penyertaan 1 gambar shj)

~ Share kan 1 cerita mengenai ;~

PENGALAMAN KALI PERTAMA DI RUMAH MERTUA

~ Please tag at least 1 org (lebih dialu-alukan) & inform yg mereka di tag--> kak nur

~ GA ni terbuka sehingga 12/12/2010

~Hadiahnye adalah untuk 3 kategori

1) Saat yg Bahagia.. PALING ROMANTIS (pic)

2) Saat yg Bahagia.. PALING SEMPOI/LUCU (pic)

3) PENGALAMAN PALING BEST & MENARIK (cerita)

~ Tinggal link - x semestinye di n3 ni asalkan n3 yang later dr n3 ni

http://1.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPShXO0GFYI/AAAAAAAAJnI/AbRLRE0kdpY/s1600/IMG_3569.JPG
NAMA ANDA & PASANGAN: Yatie Chomeyl & Solah

TARIKH KAWIN: 22nd August 2008

Panggilan manja antara anda berdua (",): Abe-Ayang


I pilih gambar ni sebagai SAAT YANG BAHAGIA sebab semua orang tengah gelak besar dalam gambar ni, tapi I selaku pengantin perempuan tetap control ayu; senyum sikit je walaupun dalam hati nak ketawa berdekah2 jugak hehehe.

Sebenarnya masa ni, kami di gelakkan dan juga menggelakkan diri sendiri sebab nak posing untuk cium dahi tapi asyik tak jadi je. Kitorang tak reti macam mana nak posing camtu, pastu malu lah kan sebab family semua kat keliling kitorang duk usik2 kitorang suruh pose lawa2 untuk pose cium dahi tu.

Even Nenek I (tudung putih, baju purple, duduk belakang I) dan nenek hubby (tudung putih, duduk belakang hubby) pun gelak besar dengan gelagat malu2 tapi mahu kami ni. Last2, pose cium dahi telah bertukar jadi pose cium muncung tudung je muahahahaha.

PENGALAMAN KALI PERTAMA DI RUMAH MERTUA
~ hari pertama kat rumah mertua tak buat apa2 melainkan unwrap semua hadiah2 yang dapat masa kenduri. Nak masak pun, lauk kenduri banyak lagi. Hari pertama kat rumah mertua jugak, I try pakai kain batik..kesudahannya asyik nak tercabut dan kena betulkan simpul nya je hahaha.

http://4.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPrm0GPf1OI/AAAAAAAAJuA/3PCkFwipoVU/s1600/IMG_3632.JPG

Last2nya sebelah petang,I dah tukar pakai seluar track. Konon2 nak tunjuk sopan la, konon2 menantu pilihan lah kan siap nak kain batik bagai...nasib baik tak tercabut kain batik tu depan family in law eheh.

JOM RAMAI2 JOIN CONTEST NI!

1 comments:

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam yatie~
thanks ye join contest sy..lom bole copy lg picca u skrg ngah bcuti..nnt sy update ye..:)

ahah..picca yg sgt best..seronok..sume tgelak besar..tp pengantin biasa la kan..maintain ayu hehe..

gud luck ye ;)

DISCLAIMER