Pages

visit my other blog :

Wednesday, December 29, 2010

contest BAJU SAMA

Ika buat contest BAJU SAMA memandangkan ika ngn kwn2 baik ika bnyak baju sama.


SYARAT2 PENYERTAAN :
1) Be ika's follower.

2) Buat satu entry pasal contest BAJU SAMA by ika puk puk.

3) Upload gambar korang.korang mestilah memakai baju yg sama dlm gambar tu.bilangan ahli dlm gambar plak mestilah xlebih drpd 6 org n xkurang drpd 2 org.xkesahlah gambr kwn2, kapel, fmily, mak ngn anak, ayah ngn anak ke..yg penting baju sama..baju kurung boleh but not baju melayu..

http://3.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TKFFl22UdMI/AAAAAAAAIt0/t6ZXhs18nrM/s1600/DSC_0047.JPG


4) Ceritakan serba sedikit pasal gambar yang korang dh uploadkan td.
=- tiga2 pakai baju GAP, tapi baju GAP baby tak sama design dengan mommy & daddy, so baby kena duduk jauh sikit dari mommy & daddy ehehehe -=

5) Copy banner di atas dan letakkan dlm entry contest BAJU SAMA by ika puk puk.linkkan banner di atas terus ke entry nie ( contest BAJU SAMA ).

6) Bila dh siap semua tu, sila tinggalkan url/link entry anda td di ruangan komen entry contest BAJU SAMA di blog ika untuk ika terjah blog korang.

7) Hadiah menarik menanti anda.

8) Tarikh tutup penyertaan : 31 Disember 2010

Selamat mencuba =)

1 comments:

transformed housewife said...

tak leh nok join contest ni sbb tak ghajin paka baju samo dgn Abe Ariff. huhu. BTW, knur banyok tag Ti utk GA. tengok kat crazyabtcontests.blogspot.com

DISCLAIMER