Pages

visit my other blog :

Tuesday, November 30, 2010

Contest : The Best Moment of Wedding



LPP telah menganjurkan: CONTEST "THE BEST MOMENT OF WEDDING"
Secara rasminya contest ini dilancarkan bermula dari: 1 November- 30 November 2010


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower LPP dan juga FB
2. Dengan sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER di Belog ini dan LIKE kat page LPP di FB juga (kalau mau..tiada paksaan pon)
3. Linkkan http://littlepreciousphotography.blogspot.com di blog uols
4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini
http://littlepreciousphotography.blogspot.com/2010/11/contest-best-moment-of-wedding.html
5. Upload 1 keping gambar uols yg uols rasa sangat best la eh.
6. Tinggalkan link penyertaan uols di entry ini

Pemenang UTAMA akan menerima

PAKEJ PHOTOGRAPHY PERCUMA IAITU PAKEJ MANJA


http://1.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPShXO0GFYI/AAAAAAAAJnI/AbRLRE0kdpY/s1600/IMG_3569.JPG

I pilih gambar ni sebagai The Best Moment of Wedding sebagai semua orang tengah gelak besar dalam gambar ni, tapi I selaku pengantin perempuan tetap control ayu; senyum sikit je walaupun dalam hati nak ketawa berdekah2 jugak hehehe.

Sebenarnya masa ni, kami di gelakkan dan juga menggelakkan diri sendiri sebab nak posing untuk cium dahi tapi asyik tak jadi je. Kitorang tak reti macam mana nak posing camtu, pastu malu lah kan sebab family semua kat keliling kitorang duk usik2 kitorang suruh pose lawa2 untuk pose cium dahi tu.

Even Nenek I (tudung putih, baju purple, duduk belakang I) dan nenek hubby (tudung putih, duduk belakang hubby) pun gelak besar dengan gelagat malu2 tapi mahu kami ni. Last2, pose cium dahi telah bertukar jadi pose cium muncung tudung je muahahahaha.

~ Harap2 penyertaan last minute ini akan membawa luck *wink wink* ~

1 comments:

Little_precious said...

salam...
hai..
tq join dis contest
semua ok n gudluck

DISCLAIMER