Pages

visit my other blog :

Monday, October 4, 2010

U & Me~Raya together2 contest

Salam semua. Dah nak dekat2 habis Syawal ni banyak pulak contest pasal gambar2 raya kan. I pun tak nak ketinggalan join 2nd Contest iaitu U & Me ~ Raya Together2 Contest anjuran MamaRifqy


Ape yang kene buat ?
1. Follow Blog http://miszmaliana.blogspot.com/ dan http://mamarifqy.blogspot.com/
2. Letakkan banner kat entry and sidebar..list kedua2 blog dalam list blog masing2
3. Uploadkan satu sahaja gambar anda bersama yang tercinta..and explain sket mengenai gambar yang diupload
. (hanya gambar berDUA saja!! )
4. Tinggalkan LINK di entry 2nd Contest MamaRifqy.
5. Tarikh Tutup : 5 Oktober 2010

http://4.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TKm-9IqwX7I/AAAAAAAAI3Y/Db_5UjURyic/s1600/DSC_0088.jpg

Gambar ni kami posing masa jamuan Raya 1431H anjuran Persatuan Fuku(3)M pada Sabtu 9/10/2010 yang lalu. Memang hubby & I sengaja posing lompat2 berkali2 semata2 nak ambik gambar kami beraya dengan penuh kegembiraan ini hehehe. Mintak2 gambar mommy & daddy yang ceria bergembira di hari raya ini berjaya menambat hati juri contest ni.

1 comments:

e.l.i.z.@ said...

ceria sungguh tuh hehhe tp syg, muko awok x napok kekekke

DISCLAIMER