Pages

visit my other blog :

Saturday, October 9, 2010

Sweet & Cute Baby 'Exploration Time' Contest

Mamalieyna buat pertama kali nya menganjurkan contest di blognya di mana contest itu bertemakan Sweet & Cute Baby 'Exploration Time.


~> Syarat-syarat penyertaan :-

1) Menjadi Follower blog INI (http://mamalieyna.blogspot.com) dan blog INI ( http://mamalieynaforcontest.blogspot.com)

2) Membuat entry dengan tajuk ini sahaja Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest”

3) Letakkan banner di sidebar dan di dalam entry anda dan linkkan ke halaman contest ini

4) Letakkan gambar Baby anda (anak sendiri ye) lingkungan usia 06 bulan – 36 bulan yang sedang dalam gaya ‘Exploration Time’ yang dirasakan paling Sweet & Cute! sertakan sekali NAMA & UMUR anak anda!

5) Gambar berkenaan perlu nampak wajah si anak dan kejelasan gambar juga diambil kira

6) Ceritakan sedikit berkaitan gambar berkenaan..sesimple mungkin ye.

7) Tinggalkan Link entry anda di ruangan komen di entry ini sahaja

Jadi, gambar yang I nak pertaruhkan untuk join contest best ni ialah :-

http://2.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TLBvtZWeQBI/AAAAAAAAI68/Lwh4z5NSnNc/s1600/DSC_0026.JPG
Nama bayi: Shafiq Nazhan (Baby SN)

Umur bayi: 1 thn 4 bulan


Cerita di sebalik gambar : Gambar ni di ambil kat Space and Science Museum, Saga, Kyushu, Jepun. Masa ni baby SN tengok budak Jepun kat sebelah tu pusingkan wheel tu dan dapat gerakkan objek dalam balang kaca. So, baby SN pun nak explore jugak dan tiru budak Jepun tu pusing wheel...hehehe

1 comments:

mamalieyna said...

TQ for joining!

LULUS! Good luck cayang!

^_^

DISCLAIMER