Pages

visit my other blog :

Wednesday, October 20, 2010

Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)

Feeeewiittt, teruja betul I nak join Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) anjuran Kak Ina KL ni sebab hadiah2nya memang meletopppppp. Siapa2 yang nak join, check out the T&C HERE. Nak tengok tak apa hadiah2 nya?

Hadiah-hadiahnya ialah :-



Bagi pemenang pertama..
1) kalau perempuan boleh pilih nakkan sepasang kain cotton (dalam 4 meter) atau
pashmina (selendang panjang) dan
2) top up sebanyak RM30.00 dan
3) wang tunai sebanyak RM40.00
(masuk cara on9 dalam bank) dan
4) voucher bernilai RM70.00 sumbangan chocoxon (boleh di tukar kepada cokelat/kek/cupcake)
5) sehelai t-shirt limited edition pop art design berharga RM50.00 sumbangan
http://www.cometcloth.com & http://www.chearmster.com
6) I biji home made cheese cake berharga RM25.00. Jika pemenang di luar Lembah Kelang hadiah akan di tukar ke top up RM30.00. Sumbangan dari
7) Blog akan di terjah oleh akak.

Kalau pemenang pertama lelaki..
1) kenalah ambil hadiah t-shirt tu dan
2) top up RM30.00 dan
3) wang tunai sebanyak RM40.00.
4) sehelai t-shirt pop art berharga RM50.00 sumbangan
5) voucher sumbangan chocoxon (boleh di tukar kepada cokelat/kek/cupcake)
6) I biji home made cheese cake berharga RM25.00. Jika pemenang di luar Lembah Kelang hadiah akan di tukar ke top up RM30.00. Sumbangan dari
7) Akak akan buat N3 special khas kat blog yang menang. (kiranya sama hadiah..cuma beza lelaki dan perempuan)

2. Untuk pemenang ke 2..
1) 1 kotak kecil teh taj mahal dan
2) top up RM30.00
3) wang tunai RM20.00
4) sehelai t-shirt pop art berharga RM50.00 sumbangan

5) voucher RM50.00 sumbangan chocoxon (boleh di tukar kepada cokelat/kek/cupcake)
6) I biji home made cheese cake berharga RM25.00. Jika pemenang di luar Lembah Kelang hadiah akan di tukar ke top up RM20.00. Sumbangan dari
http://www.wheretoeat-akuzle.blogspot.com/7) special N3 untuk blog yang menang.

3. Pemenang ke 3
1) sebalang tart nanas (lebih kurang 100 keping untuk yang tinggal di area kl, pj atau shah alam ajer yer-kalau jauh dari Lembah Kelang akak bagi top up RM10.00) dan akak akan jumpa sendiri pemenang yang bertuah

2) sehelai t-shirt pop art berharga RM50.00 sumbangan

3) top up RM30.00 (boleh pilih..kalau nak cash pun tak per)
4) voucher bernilai RM30.00 sumbangan chocoxon boleh di tukar kepada (cokelat/kek/cupcake)
5) I biji home made cheese cake berharga RM25.00. Jika pemenang di luar Lembah Kelang hadiah akan di tukar ke top up RM10.00. Sumbangan darihttp://www.bendasedap.blogspot.com/
6) terjah ke blog yang menang


4. Pemenang No 4 hingga tempat ke 10 (6 x 6 topup RM20.00)

@Hadiah sagu hati akan menerima sebalang kecil (lebih kurang 50 keping) biskut raya dari akak .
Kalau jauh dari Lembah Kelang akak bagi ajer top up RM5.00. Tak confirm biskut lagi nak bagi biskut apa.


Kalau jauh dari Lembah Kelang akak bagi ajer top up RM5.00. Tak confirm biskut lagi nak bagi biskut apa.


5. Tambahan hadiah saguhati lagi (lagi ramai boleh menang-sponsor tambah RM lagi..alhamdulliah)

RM10 cash/top up untuk 8 orang pemenang sagu hati (RM10.00 x 8 pemenang)

Hadiah sponsor (sumbangan) ialah :- (akan di hantar oleh penaja sendiri -akan di beritahu kemudian cara penagihannya kelak sehingga tarikh hampir berakhir ataupun sehingga dah tak dak orang nak sponsor)
1. 4 balang biskut choc hip-50 keping setiap satu Bernilai RM25.00-sumbangan http://www.rahzbakers.com/

2. Sebuah buku Tariq: Penakluk Andalusia (novel islamik) berharga RM15.00-sumbangan http://furdunesia.blogspot.com/
3. Ruangan iklan untuk sebulan buat pemenang 1 - 3
Sumbangan : http://yanmieonline.com salah se orang blogger yang terror dan otai
  • 1 set teko cawan dll Bunga Bakul Merah:1 biji teko (bernilai RM35.00)
  • 3 set cawan (bernilai RM45)
  • 2 unit piring mungkum kecil (bernilai RM10)
  • 3 unit mangkuk kecil bubur (bernilai RM20)
  • 1 piring bujur (bernilai RM25)
  • 3 unit sudu (bernilai RM10)
Berjumlah RM145.00
  • 1 set goodies dari Button Planet Enterprise:
  • 2 pen pelbagai color (bernilai RM 4.00 setiap satu)
  • 1 pen Hello Kitty (RM5.00)
  • 1 pen Winnie the Pooh (bernilai RM 5.00)
  • 1 pen kartun Jepun ( RM4.00)
  • 1 wooden padlock (RM7.00)
  • 1 pack colorful wooden pegs ( RM3.00)
  • 5 pcs tulips wooden peg logs (RM4.00)
  • 5 pcs wooden ladybirds (RM4.00)
  • 1 pack of assorted hearts buttons (RM10.00)
  • 1 pack tea pot buttons (RM5.00)
  • 1 pack Agoya natural sea shell buttons (RM8.00)
  • 1 dozen animals fun pins (RM20.00)
  • assorted buttons (RM10.00)
Berjumlah = RM93.00

6. Sebuah buku bertajuk Soal Buku Soal Jawab Remeh-Temeh tentang Nikah Kahwin tapi Anda Malu Bertanya sumbangan
http://www.galeriwahida.blogspot.com/
edisi kemas kini ini mengajak pembaca kembali memahami sekecil-kecil perkara tentang nikah kahwin kerana ia agenda terpenting dalam membentuk generasi pewaris kehidupan kita.
Harga: RM 20


7. Sehelai tudung thai silk plain sumbangan http://www.shawlnurfa.blogspot.com
berharga RM25.00

8. Sponsor terbaru
1. telekung dari daydeck


Tuuuuuuuuuuu diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Banyak kan hadiah2 yang best2. Teruja nak join, I mempertaruhkan gambar kat rumah terbuka Mak Long hubby. Sebab dah petang, dan dah pergi banyak open house sebleum tu., perut dah kenyang sngat2..semua pun ngantuk; tergolek terguling2 sana sini walaupun kat rumah orang hehe. Nasib baik kat rumah Mak Long sendiri, kalau kat rumah orang lain..silap2 dah kena halau keluar ni...ekekeke.


http://i122.photobucket.com/albums/o262/dasar_chomeyl/AKsi_raya_yatie_chomeyl.jpg


I mula2 baca blog Kak Ina ni masa blog hopping dari blog siapa ntah, I pun dah lupa. Seronok baca cerita2 Kak Ina yang rajin join aktiviti2 anjuran dengan budak2 muda hehe. Plus, suka jugak cerita2 Kak Ina yang rajin memasak. Nak masak sedap2 macam Kak Ina tak tahu bila, so I nikmati je lah masakan2 Kak Ina melalui blognya itu hehe.

Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) adalah anjuran bersama eyriqazz , beautifulnara, nurazzah dan darkbatman.

4 comments:

kak ina kl said...

tang hadiah kena update balik sebab hadiah dah bertambah.

Tang ayat akhir kena tambah darkbatman yer..dah sudah bagitau akak check balik..

tq sudi join ..

kak ina kl said...

ok dah ikut syarat..terima kasih yer sudi join contest akak ni. tunggu keputusannya yer.
nama akak letak side bar kanan yer.

Momma Mia said...

Good luck!

Jemput amik tag GA http://alinalancontest.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dr-nusha.html

Blogger said...

Did you know that you can earn cash by locking premium pages of your blog or site?
All you need to do is to open an account with AdscendMedia and use their Content Locking widget.

DISCLAIMER