Pages

visit my other blog :

Saturday, October 23, 2010

Cute Baby With Buchuk

yeayyy...kali ni mommy menggila lagi join contest di sana sini dengan menghantar penyertaan untuk join Contest : 'Cute Baby With Buchuk'



Syarat-Syarat Penyertaan :
1. Wajib menjadi follower http://fantaghirolynn.blogspot.com/ dan http://alwzbemybaby.blogspot.com/
2. Buat 1 entry berkenaan contest ini dan pastikan ade link back ke http://fantaghirolynn.blogspot.com/ dan http://alwzbemybaby.blogspot.com/
3. Letak banner contest di dalam entry dan di tepi side bar blog anda; dan link back ke entry.
4. Terbuka kepada anak sendiri sahaja!

5. Letakkan SEKEPING sahaja gambar anak anda bersama buchuk mereka (tak kira la apa sahaja benda asalkan benda kesayangan mereka yang sentiasa dibawa ke mana². Contoh : bantal, bear, doll, selimut, toys etc) nyatakan juga nama dan umur anak anda..
6. Kelayakan umur peserta adalah dari 1 bulan hingga 4 tahun sahaja!
7. Submit link n3 anda pada di comment box entry ini sahaja.

8. Tarikh tutup adalah pada 25 Oktober 2010 jam 1 pm.





Gambar baby SN bersama bucuknya yang mommy nak pertaruhkan ialah :-


Nama baby: Baby SN
umur: 1thn 4bln

Bucuk baby SN ni sebenarnya milik aunty dia, tapi baby SN buat teddy Doralin tu macam dia punya. Orang lain pegang pun tak boleh, kejap2 gi peluk teddy tu..siap kiss lagi., lepas tu heret ke hulu ke hilir dari ruang tamu sampai ke dapur. Tak sedar diri yang teddy tu lagi besar dari dia. Dalam gambar ni pulak, sedap je dia golek2 duduk atas teddy Doralin tu hehe.

1 comments:

.::Lynn::. said...

LuLuS. GuD LuCK!

DISCLAIMER