Pages

visit my other blog :

Monday, October 25, 2010

Contest Candid Camera

Jom ramai2 kita join contest anjuran Noie : Contest Candid Camera .:

Untuk syarat2 nak join, leh check kat SINI(klik).


Gambar yang I nak pertaruhkan ialah gambar I sendiri masa jalan2 dengan kawan2 kat tasik masa winter 2007 dulu. Masa gambar ni di ambil, I tersepit di celah2 benteng tu, kawan2 pulak bukan nak tolong sebaliknya tolong gelakkan I je..huhuhuhu...sampai terjelir2 lidah sebab terkepit pun kawan2 duk bantai gelak kan I lagi hehehehe.

http://3.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TMVzqLZPfVI/AAAAAAAAJO8/UAFYS-FbAoc/s1600/Desktop.jpg

Tag: Kak nur, Kak yong


harap2nya gambar ni lucu di mata juri ;)

2 comments:

Siapa Lin?? said...

Yatie..pliz email me your account no..
dah lama dah..nak bank in...
but i have not received anything... just remind u..

noie said...

alamak... heheheh kesian dia tercepit... tq yer sebab joint :)

DISCLAIMER