Pages

visit my other blog :

Monday, October 25, 2010

Pakaian Tradisional The Contest

Kali ni I nak cuba nasib masuk contest untuk diri sendiri pulak. Asyik2 masuk contest untuk baby SN je, sesekali mommy nak jugak enterframe join contest2 hehe. Contest yang menarik perhatian I untuk join ialah Pakaian Tradisional The Contest anjuran hafidzahhafidz.blogspot.com

Untuk syarat2 nak join Pakaian Tradisional The Contest ni, check it out HERE!




fieza 1
http://hafidzahhafidz.blogspot.com/



Tag 2 orang : Momma Mia, Kak Nur


Dengan bersemangatnya, I pertaruhkan dua keping gambar I untuk di pilih oleh juri contest ni.

http://1.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TMVvEWRM6HI/AAAAAAAAJO0/gL-9UB60ojo/s1600/IMGP54071.jpg
=- pakaian tradisional: kurung moden di padankan dengan pareo batik -=

http://2.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TMVvEGhqtqI/AAAAAAAAJOs/rL6VcohVxIA/s1600/DSC_0389.JPG
=- pakaian tradisional : kebaya sulam Indonesia di padankan dengan batik -=


Semoga gambar yang di pertaruhkan ini memenuhi kriteria yang di cari oleh penganjur contest ni. Personally, I suka baca blog hafidzahhafidz.blogspot.com ni sebab layout blognya kemas, Pastu tuan punya blog ni pun jenis suka join contest macam I jugak hehehe.

3 comments:

kakyong said...

kakyong suka yg foto 1 tu.. nampak sweet & anak dara... pheewwiiittt...

Momma Mia said...

wowieee gojesnya...
maceh tag ek. kene cari gamba nih.
good luck!!

hafidzah hafidz said...

CEK!! macih kak join contest..mintak maaf ye fiza cek lambat..ada test lately kat u..syarat semua cukup..esok fiza umumkan sape pemenang.. =)

DISCLAIMER