Pages

visit my other blog :

Tuesday, October 26, 2010

contest mencipta header

Kali ni I nak join contest mencipta header anjuran maszlavista pulak. Walaupun I ni tak la hebat sangat design2 header ni, I nak jugak gedik2 join contest ni.




Ni lah design yang I pertaruhkan untuk join contest ni. Nanti pihak penganjur akan pilih salah satu dari design I ni untuk di pertandingkan dengan design2 header yang lain.

Basically, design2 nya lebih kurang sama je I buat, yang specialnya ialah I cartoonize gambar masz dan letak kat dalam design2 tu hehe.

http://1.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TMZFhwvdLII/AAAAAAAAJPc/dIzAqzKf8e4/s1600/blog-3.jpg
=- Design 1: shop till u drop -=

http://3.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TMZFhvggpCI/AAAAAAAAJPU/jqRJmux4tZo/s1600/blog-2.jpg
=- Design 2: shop till u drop *Mazs pakai spek* -=

http://2.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TMZFheb0nGI/AAAAAAAAJPE/uSdPkXqqA2c/s1600/blog2.jpg
=- Design 3: simple shocking pink -=

http://3.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TMZFhtJ01gI/AAAAAAAAJPM/3uyQJkQzI5w/s1600/blog3.jpg
=- Design 4: flowing chanteq shoppe -=

Hope Mazs berkenanlah nak pilih mana2 design ni untuk header blogshop beliau.

3 comments:

Siapa Lin?? said...

good luck yatie!

kakyong said...

tie, ade tag GA..
http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/10/nama-untuk-anak-wa.html

MaszLaVista said...

hye yatie, comel design u..hehe..nice! wish u luck k!..

DISCLAIMER