Pages

visit my other blog :

Monday, September 27, 2010

♥ NAdIa pUnYe cOnTeSt ♥

salam semua. kali ni I nak join pulak NAdIa pUnYe cOnTeSt sebab hadiahnya best2x.


Syarat-Syarat Contest

1) Untuk warga Malaysia sahaja..
2) Terbuka kepada lelaki dan perempuan.
3) WAJIB menjadi follower blog nadia senang nanti nak tau apa yang news kan dan bila dah follow tolong ambik award follow k
4) Buatkan satu entri... mengenai contest ni ala-ala pantun kalau xpantun pon xpe tapi diutamakan pantun la k..pasal nadia n blog comel ni kuikuikui

NADIA merupakan nama pena si dia,
Berasal nun dari Alor Setar di Kedah,
Berwajah manja berpewatakan ceria,
Bila memandangnya hilang segala rasa gundah.

Orang jepun pronounce "FROG" sebagai "FLOG",
Memang lidah mereka tak boleh sebut huruf "r" dengan sempurna,
FUN & CRAZY GIRL menjadi tema di blog,

Warna pink dan bunga2 comel penghias di background nya.


Terpikat pada pandangan pertama,

Terjumpa blog NADIA masa blogwalking,

Minat kita ternyata sama,

Join banyak2 contest yang terdapat di dunia blogging.


5) Letakkan BANNER diatas di dalam entri kamu-kamu..dan letakkn di side bar blog kamu-kamu juga yer LINK kan skali
6) Tag 3 orang kawan anda...LAGI RAMAI lagi bagus meriah cikit ^_^
~ kak nur, kak yong, suzie~

Tinggalkan link entri kamu-kamu di dalam ruangan komen entri ini...
untuk memudahkan entri kamu-kamu dilihat oleh nadia Hadiah bagi CONTEST ni adalah tempat 1 dan 2 akan mendapat mug dari ALAIJAYA ENTERPRISE yang akan ada muka pemenang



JAM COMEL NI untuk tempat ke 3

3 comments:

N@di@ said...

dear thnks join nadia nye contest nadia note hope gd luck k:)

N@di@ said...

nadia nk tnya gift nadia dah sampai blom yer

yatie chomeyl said...

saya menang ye contets nadia? eh, tak perasan pun saya menang hehehe..bestnya.

DISCLAIMER