Pages

visit my other blog :

Tuesday, September 28, 2010

Contest Couple Muka seiras



syarat2 :

1. Kepada semua yang singgah blog Layanlynn nie...dan yang rasa nak join
2. Jadi follower lin ~~
3. Buat satu entri tajuk contest nie beserta dengan Banner tersebut dalam blog korang..
4. Sertakan sekali gambar couple korang yang jelas..Yang Lin boleh tgk keseirasan kamu!
5. Terbuka kepada couple-couple...Yang dah kahwin..Yang xde pun..nak letak gambar adik beradik pun boleh! Tapi syarat hanya 2 orang saje..Kamu dan sorang lagi..
6. Banner tolong letak kat side bar ek?? if boleh jek.. (x wajib)
7. Gambar korang tak boleh edit!
8. Tak payah nak tulis panjang-panjang entri..just terangkan sikit pasal contest dan letak gambar ...


=- gambar hubby & I kat Langkawi, Jun 2010 -=

9. Letak kat comment nie after korang join..
10. Tag 2 orang--> kak nur, lieza


TARIKH TUTUP : 1 OKTOBER 2010


6 comments:

Momma Mia said...

alahai memang seiras daaaa

good luck!

Momma Mia said...

jemput amik tag contest senyuman maneh

http://alinalancontest.blogspot.com/2010/09/contest-senyuman-maneh.html

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Tahniah dear!! Sangat2 sama.. Semoga jodoh berkekalan.. Amin!!!!

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah..mmg seiras..

yatie chomeyl said...

thanks u all..mmuaaccch hehe

e.l.i.z.@ said...

kuat teh masuk contest :P

eh sungguh la.ado meh 100%

DISCLAIMER