Pages

visit my other blog :

Tuesday, September 28, 2010

BabyIbu Giveaway: Weego Bottles




I rasa teruja sangat nak join segala mak nenek contest dan GA yang di anjurkan oleh Baby Ibu sebab hadiahnya memang best2. Kali ni dengan penuh semangat ke-contest-an,I nak join jugak @ BabyIbu Giveaway: Weego Bottles dalam usaha untuk merebut hadiah Weego Bottles yang sungguh chomeyl dan stylish itu.

I rasa dah ramai yang tahu betapa bestnya Weego Bottles ni tapi untuk yang tak tahu, meh I share apa yang bestnya pasal Weego Bottles ni dengan gambar2 kat bawah ni. Yer lah , kalau tulis panjang2, orang malas nak baca..so I share kelebihan2 Weego Bottles ni dengan gambar2 best kat bawah ni, jom layan gambar2 ni.

UNDENIABLE Reasons on why you should get Weego bottle for your baby :-

http://4.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TKFZybhvE5I/AAAAAAAAIt8/4RmRJEDZT_E/s1600/blog-2.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TKFZzHNwXWI/AAAAAAAAIuE/UHl8pKvbgRc/s1600/blog-3.jpg


http://aganababy.files.wordpress.com/2009/12/bottle.jpg
=- safe, simple, smart for baby -= (pic source: HERE)

[BottleColumn2.png]
=- up to date and stylish even for mommy & daddy -= (pic source: HERE)

http://www.wecanbuildanorphanageblog.com/wp-content/uploads/2009/08/IMG_0083-1024x768.jpg
=- perfect as a gift to a newborn -= (pic source: HERE)

http://4.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TKFZzOgIb_I/AAAAAAAAIuM/ayw1WhGEAac/s1600/blog-4.jpg

I harap dengan penjelasan bergambar tentang keistimewan Weego Bottles ni membuatkan ibubapa semua tak sabar2 nak beli Weego Bottles bagi bayi masing2. Warna2 yang ceria pada bottle itu juga secara tidak lansung boleh mendatangkan keceriaan pada bayi anda dan anda juga ;)

"Weego Bottles, the coolest bottles on earth!"

0 comments:

DISCLAIMER