Pages

visit my other blog :

Friday, September 24, 2010

CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST



Kali ni nak join contest anjuran Shira pulak. Tempoh contest ini berlansung adalah selama 1 bulan iaitu dari 20 September 2010 hingga 20 October 2010 (2.00 pm).


Contest terbahagi kepada 4 kategori:

1A - Little Muslim (1 hari - 3 tahun)
1B - Little Muslimah (1 hari - 3 tahun)

2A - Little Muslim (3 tahun - 6 tahun)
2B - Little Muslimah (3 tahun - 6 tahun)

Syarat-syarat contest:
  1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog dan anak/adik/anak saudara kandung yang berusia 1 hari hingga 6 tahun.
  2. Warganegara Malaysia (Warganegara Malaysia yang stay kat luar negara pun boleh join ye, tapi nanti kalau menang, kena bagi alamat Malaysia la...)
Apa perlu kalian buat?
  1. Add blog AshA's FaMiLy dan Contest for Anas di bloglist/blogroll blog kalian dan pastikan ada link back.
  2. Wajib menjadi follower kedua-dua blog AshA's FaMiLy dan Contest for Anas.
  3. Buat satu entry di blog kalian tentang contest ini dan hanya tajuk CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST sahaja diterima.
  4. Letakkan banner contest di entry dan sidebar blog kalian dan pastikan ada link back ke entry ini. (Penyertaan terbatal sekiranya tiada link back)
  5. Upload HANYA SEKEPING gambar anak/adik/anak saudara yang berpakaian baju melayu/jubah lengkap dengan songkok/kopiah (bagi lelaki) dan baju kurung/jubah lengkap dengan tudung litup (bagi perempuan).
  6. Kalau peserta lebih dari seorang, boleh upload gambar dalam satu entry dan nyatakan di entry ya.
  7. Nyatakan NAMA,UMUR,TARIKH LAHIR, KATEGORI dan HARAPAN kalian terhadap Little Muslim & Muslimah kalian.
  8. Tag rakan2 untuk join contest ini.
  9. Tinggalkan komen dan link entry contest kalian di entry ini sahaja.

NAMA : Shafiq Nazhan (Baby SN)
UMUR : 1 thn 3 bulan
KATEGORI : 1A (Little Muslim)
HARAPAN : Semoga Baby SN membesar sihat, cerdas dan menjadi anak soleh yang bakal menjaga mommy & daddy di hari tua kami nanti. Semoga Baby SN dapat menjaga adik2nya apabila mommy & daddy sudah tiada lagi di dunia ini ... Amin.

Tag : Kak Nur, Kak Yong, Huda


3 comments:

AshAnas said...

salam kak yatie, dtg terjah entry contest ni... hm, shira x jumpa link kedua2 blog shira kt bloglist akak la...

yatie chomeyl said...

sori shira, lupa nak add kat bloglist sini sbb dh ada kat blolist blog akak yg lg satu tu hehe. ni akak dh update kat sini ;)

AshAnas said...

ok, kak... dh lulus, hehe... good luck for baby SN

DISCLAIMER