Pages

visit my other blog :

Friday, September 24, 2010

ADAM HIFDZAN 1st BESDAY GIVEAWAY by ZuraZari

Kali ni bersemangat waja pulak nak join GA anjuran ZuraZari ni.

syarat-syaratnya yg tersangat la simple.

1. Mestilah seorang blogger wlw pun dok kat over d sea ibu terima=))

2. Jadi follower kepada blog Adam Hifdzan... hehehe... bertambah la kawan2 ibu nnt=)).
3. dlm entri mesti ader gambar anak yg sedang beraksi di stereng keta... tp pastikan keta tu tak bergerak eh...

http://1.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TH3yl4xKwNI/AAAAAAAAIhU/HKuC9N5tIfE/s1600/DSC_0348.JPG
Nama Anak : Shafiq Nazhan (Baby SN)
Umur anak: 1 tahun 3 bulan


- tag 3 org : Kak Nur, Isabelle, Azzamoro
.

3.copy banner giveaway pada sidebar dan link kan terus pada entri Adam's 1st Besday GA by ZuraZari

4. tinggalkan url entri penyertaan korang di bahagian komen di entri giveaway ni.. beserta ID follower yer..

5. tarikh tutup penyertaan: 10/10/2010

6. satu peserta bertuah akan dipilih sebagai pemenang bertuah utama.
sepuluh peserta bertuah yg lain di kira sebagai pemenang bertuah saguhati....
hehehe... kalo tetiber peserta nyer ramai... mungkin ibu akan tambah hadiah nyer...




4 comments:

zurazari said...

sgt comel...
suker sgt cute!! siap pakai cap tue...=)

tq for joining=))
best of luck yer...

yatie chomeyl said...

thanks zura zuri dah dtg jenguk entry ni ;)

zurazari said...

dtg singgah sini lagi tgk shaffiq:p

zurazari said...

salam ziarah dari adam.... thanks join adam nyer GA yer!!!

ader hadiah untuk adik syafiq!!

DISCLAIMER