Pages

visit my other blog :

Tuesday, September 28, 2010

Contest Couple T ( 2nd Contest)

This Couple T contest di anjurkan oleh Lin.


Syarat2 nya iala :

  1. Terbuka untuk semua bloggers yang menjadi pengunjung laman "layanlynn.blogspot.com"
  2. jadi followers blog .
  3. Buat entri tentang tajuk contest ni..Letakkan 1 gambar kamu dan die yang bercouple T pastue terangkan sikit...~~
  4. Dah siap wat entri tuh, tolong link kan entri tuh ke blog Lin .
  5. letak link entri di bahagian comment contest
  6. Promote Link blog Lin pada blog
http://3.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TKFFl22UdMI/AAAAAAAAIt0/t6ZXhs18nrM/s1600/DSC_0047.JPG

Gambar ni di ambil masa jalan2 kat air terjun minggu lepas. T-shirt couple tu pun baru beli kat GAP sebab kebetulan ada discount 40%. Suka tengok gambar ni sebab baby SN tak kacau pun mommy & daddy nak posing romantik berdua. Baby SN duk sorang2 je kat tangga bawah dan bagi chance kat mommy & daddy posing dengan t-shirt couple kami hehehe.




1 comments:

eyra fieyra said...

jemput join contest eyra ye :)

http://eyrapuwplelixious.blogspot.com/2011/11/2-in-1-strange-contest-by-two-strange_08.html

DISCLAIMER