Pages

visit my other blog :

Wednesday, September 1, 2010

ConTeST SENyuMan - HaPpy BIrThDay FarIsyah

Sempena hari ulang tahun kelahiran her daughter, Anna-JueAnna telah mengadakan satu ConTeST SENyuMan @ HaPpy BIrThDay FarIsyah. So, I pun teringin jugaklah nak join ConTeST SENyuMan @ HaPpy BIrThDay FarIsyah ni.



Syarat2
1. Ada blog sendiri
2. Contest ini terbuka kepada anak yang berumur 1hari hingga 6tahun.
3. Letakkan SATU gambar yang menawarkan senyuman paling cun.
4.ConTest Berakhir Pada 08.09.2010 jam 5.32 petang (masa ni farisyah keluar dari perut ibu)

Apa perlu dibuat: *senang aje
1. Wajib jadi follower
2. Buat 1 entry mengenai contest ni, dan pastikan link back ke contest ini
3. Letakkan banner contest di tepi sidebar blog anda dan juga entry anda. (harus ada link back ke contest ini iye)
4. Letakkan SATU gambar sahaja dan nyatakan NAMA & UMUR anak anda itu

http://1.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TH3yl4xKwNI/AAAAAAAAIhU/HKuC9N5tIfE/s1600/DSC_0348.JPG
Nama : Shafiq Nazhan
Umur: 1 tahun 3 bulan
Kisah di sebalik gambar : Nazhan memang suka betul kalau dapat peluang pegang stereng kereta, sebab tu lah menyengih excited tak ingat dunia tu hehe.

5. Submit LINK entry anda itu pada comment box ENTRY ConTeST SENyuMan @ HaPpy BIrThDay FarIsyah sahaja.

~ Good luck to me and to all the other contestants ~

0 comments:

DISCLAIMER