Pages

visit my other blog :

Saturday, January 15, 2011

mzhany 1st GA



:: SYARAT SYARATNYA ADALAH ::


1) Buat 1 entri dengan tajuk mzhany 1st GA

2) Masukkan banner kat atas ni dalam entry korang

3) Make sure ada link ke entri nih. entri mzhany 1st ga nih…

4) FOLLOW MZHANY? optional la, kan nnti ada yang cakap buat GA nak tambah follower lak kan…so bagi kelonggaran la nak follow ke tak...

5) Masukkan mzhany.com ni, dalam beloglist korang, ye la senang kan nak tahu hapdet GA nih.huhu dan jugak mzhany teringin nak berada dalam blgolist korang yer…

6) Dah siap entri, tinggalkan komen kat entri ni, bagila link korang yer…link entri korang…

7) Pemenang adalah ditentukan secara cabutan yer…dilakukan oleh MZ & HANY.


hadiah???



1) ha vitamin E from bodyshop. yang ni sesuai untuk semua jenis kulit. tapi set yang kecik kecik la…ada 5barang semuanya.

2) dan lagi hadiahnya adalah sesuatu yang tradisional dan berasal dari Terengganu.




TARIKH TUTUP MZHANY 1st GA:
21 JANUARI 2011

3 comments:

mzhany said...

hai yatie,

tengkiu yer join ga hany nih...tengkiu so much...

transformed housewife said...

knur ado tag Tie utk beberapa contests dgn GAs. gi tengok kat crazyabtcontests.blogspot.com

annurkaseh collections said...

G.LUCK..

ziarah....sambil2 nk ajak join contest...jomle kongsi cite2 zmn sekolah2 dulu...

DISCLAIMER