Pages

visit my other blog :

Saturday, January 29, 2011

Contest Foto Kiut ^_^



Syarat-syarat penyertaan:
  1. Mesti la ade blog sendiri.
  2. Follow blog Ka-Ching Preloved & Lipat's Bundle.
  3. Letak banner kat side bar dgn kat entri dan linkkan terus ke contest ni.
  4. Buat entri simple tentang contest ni dan upload gambar yg PALING KIUT yg korang ade. Tak kesah la gambar adik ke, jiran ke, mak korang ke, ramai-ramai ke, diri sendiri ke...asalkan yg KIUT MIUT ^_^
  5. Sape-sape pun boleh join.. Lelaki/Perempuan.
  6. TIADA had umur ^_^
  7. Tinggalkan link kat comment tau!
http://4.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TUNsLopolNI/AAAAAAAAKEE/OF4HtkJeyXU/s1600/DSC_0055.JPG



Pemenang akan dinilai berdasarkan gambar yang PALING KIUT
Tarikh Tutup Penyertaan Pada 31hb Januari 2011
**sebarang persoalan boleh je Emailkan ke nuradzilah09@gmail.com

0 comments:

DISCLAIMER