Pages

visit my other blog :

Monday, January 10, 2011

Contest Si Cilik & Stroller

Wohooo, kali ni mommy dengan gediknya nak hantar entry untuk join ♥♥ Contest Si Cilik & Stroller ♥♥ anjuran Kuntumz


Syarat-syaratnya mudah jer...mcm contest2 yg lain juga:
  1. Mesti menjadi follower kuntumz
  2. Tajuk entry anda mestilah -contest si cilik dan stroller
  3. Letak banner di entry dan side bar anda dan jgn lupa linkkan ke blog kuntumz
  4. Post entry gambar si cilik dan stroller nya...tak kisah lah mcm mana pun, jnji dlm gambar tu ada si cilik anda dan stroller...
  5. Last but not least tinggalkan komen dan link anda2 sekalian di entry ini SAHAJA...
http://3.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TSsLe1eyJ1I/AAAAAAAAJ2U/2MBnIHCAKBY/s1600/DSC_0014.JPG
Nama bayi: Shafiq Nazhan
Umur: 1 thn 7 bulan
Nama ibu: Yatie Chomeyl

1 comments:

kuntumz said...

mekasih join dis kontes...good luck k..
gambar kat oversea ker nii??

DISCLAIMER