Pages

visit my other blog :

Saturday, January 29, 2011

KIDS & KINDERGARDEN BY SIAPA SAYA? SAYALAH





Berikut syarat2nya:
1.BANNER- Letak kedua-dua banner diatas dalam entry . Banner GA tue sahaja yang perlu letak kat side bar ye.

2.FOLLOW- Follow blog SIAPA SAYA? SAYALAH.. & LITTLEMUMMYDADDY dan link dalam entry dan blog list supaya dapat tau update tentang GA ne.

3.TAG-tak payahla susah2 tag sebab belum tentu yang ditag tue nak buat.hehe

4. FB- tak payahla nak like FB sebab saya pun kureng dengan FB.haha

5.TWEET- saya pun tak tertweet hehe.. tak payah kay..

6. KATEGORI:

KATEGORI A: -Memakai Uniform kindergarden
-Tak perlu ada suasana dalam kindergarden pun takpe sebab baju tadika tue je kita tau anak tue memang memakai sesuatu yang sangkut-paut dengan kindergarden
-Umur: 1 tahun-6 tahun (ada ke umur 1 tahun dah ada uniform? hehe)

KATEGORI B
-tidak memakai uniform kindergarden
-tetapi mesti ambil gambar di dalam suasana kindergarden.Mestilah ramai kanak-kanak2 atau masa hari pendaftaran tadika atau depan pintu kindergarden tue. Whateverlah..
-Umur: 2 bulan-6 tahun

http://2.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/S_ngzAnOXbI/AAAAAAAAHoE/Z5jsdr_nx44/s1600/DSC_0904.jpg
Nama : Shafiq Nazhan (baju kemeja biru kotak2)
Tarikh lahir : 26th May 2009
KATEGORI B

5.KANAK-KANAK YANG LAYAK- 2 bulan-6 tahun.Letakkan nama dan tarikh lahir anak dibawah gambar. Kalau ada ramai anak yang boleh join dibenarkan buat lebih dari satu entry. Jadinya kebarangkalian menang lagi besar kan??

6. PERMALINK-tinggalkan di entry ini untuk saya jengah.

7. CLOSING DATE- 6/2/2011

8. HADIAH-Tengok pada berapa ramai peserta pada setiap kategori ye..Maybe 2 hadiah setiap kategori jadinya ada 4 hadiah.Maybe kategori A kalau ramai ada 3 hadiah dan kategori B tak ramai peserta so ada 1 hadiah je.Maybe jugak 3 hadiah untuk Kategori A dan 2 hadiah untuk kategori B.Apa2 pun semua akan direview dan dimaklumkan bila sampai masanya ye.

9. KONSEP- lucky draw Mudah bukan? Jomlah join ramai2.

2 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

TQJoin!! Nampak best la tadika ne.. kat mana tadika ne ye??

yatie chomeyl said...

kat jepun ;)

DISCLAIMER