Pages

visit my other blog :

Monday, January 31, 2011

CUTE BABY WITH A BOOK CONTEST

CUTE BABY WITH A BOOK CONTEST di anjurkan oleh Notre Belle Histoire bersama My Genius Baby Qarissa, dan penaja utamanya adalah Genius Baby on Board & PatiPerfume.




RULES
HOW TO JOIN
  1. Buat entri mengikut tajuk yang diberi, tampal banner giveaway di entri dan sidebar, serta linkkan ke entri contest ini dan blog Notre Belle Histoire.. Tag kepada 2 orang kawan --> Kak Nur, Kak Yong
  2. Letak 1 sahaja gambar yang tidak diedit (kecuali watermark jika mahu letak), sertakan nama dan tarikh lahir bayi.
  3. Contest ini terbuka untuk bayi yang berusia dari 4 bulan - 3 tahun sahaja
  4. Kalau ada anak lebih dari sorang , boleh hantar gambar untuk semua anak yang eligible untuk contest ini dalam berlainan entri, means kena buat satu-satu lah..
  5. Di bawah gambar tersebut, sertakan slogan "Saya mahu memenangi *hadiah utama kerana ..."
  6. Tampal banner penaja GBOB dan PFA di entri tersebut, serta linkkan kepada website tersebut
  7. Jangan lupa untuk hantar permalink uols kat box komen entri ini, nyatakan id facebook dan id follower
http://geniusbabyonboard.blogspot.com/
http://patiperfume.com


METHOD
  • pemenang2 bagi CUTE BABY WITH A BOOK CONTEST ditentukan dengan gambar yang paling cute bersama buku, (yang nampak excited bersama buku-buku kanak2 akan dapat lebih markah..hehehe) dan slogan yang kreatif.. Jadi kalau gambar sahaja yang cute, tapi slogan hanyalah so-so je, tak menjamin kemenangan uols tau..
  • kedua-dua contest ini ditutup pada 2/2/2011 tepat jam 2.22 petang waktu Swiss, means kat Malaysia jam 9.22 malam hari yang sama..hehehe
  • mesti ada alamat di Malaysia (untuk uols yang duk obesi leh join, tapi kalu menang, hadiah anto kat Malaysia)
http://3.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TUas4sCcn3I/AAAAAAAAKE0/MP-HlkivUH4/s1600/DSC_0022.JPG
Nama bayi: Shafiq Nazhan
Umur: 1 tahun 8 bulan


Saya mahu memenangi *hadiah utama kerana "saya meyakini konsep kepentingan pendidikan awal kanak-kanak dalam membentuk insan yang GENIUS di masa hadapan."



PRIZE for CUTE BABY WITH A BOOK CONTEST
  • Free seat to GBOB Seminar worth RM199
  • Perfume-perfume dari PFA
  • Produk pendidikan & permainan such as cd dari GBOB

*salah satu hadiah utama adalah free seat to GBOB seminar
**Setiap peserta untuk kedua-dua contest ini akan mendapat kupon diskaun RM5 untuk Trial Playgroup GBOB. Sebarang pindaan tertakluk kepada puan penganjur & puan penaja. Walau bagaimanapun, sebarang perubahan akan dimaklumkan di entri ini. Gambar hadiah akan diupload kemudian. Pada 2/2/2011 akan difinalisekan hadiah mengikut nombor pemenang.


4 comments:

transformed housewife said...

knur pun ado tag TI lg utk GA dgn contest. tengokla kat crazyabtcontests.blogspot.com.

cikpuanhady said...

salam terjah..lulus & good luck dear..thanks coz join contest ni..

siti soleha said...

JOM JOIN :)

http://dresskami.blogspot.com/2011/02/contest-bergaya-dengan-dress.html

EZAN IDMA said...

salam Kenal.
Dah join contest ni? kalao belom jempot join ye :)


http://idmatextile.blogspot.com/2011/01/contest-nama-baby-saya.html

DISCLAIMER