Pages

visit my other blog :

Friday, April 1, 2011

Contest Photo Anakku Ceria



Syarat-syarat nak join contest ni ialah :
  • Mestilah warganegara Malaysia dan mempunyai alamat di Malaysia.
  • Gambar anak dalam photo mestilah berumur 0-5 tahun. tak kisah nak letak gambar anak sorang ke atau berdua...atau bertiga ke..yang penting mestilah ceria ;)
  • bawah gambar tu..tulis nama ayah/ibu...nama anak dan umur anak...
  • and then,tag tiga kawan untuk join contest nie :) --> Kak Nur, Kak Yong, Nadiah
  • dan...yang penting sekali...after dah buat semua...tinggalkan your contest link kat comment entry nie :) tinggalkan juga your e-mail link...senang nanti nak keep in touch and nak terjah your blog...
  • Tarikh tutup penyertaan 10th April 2011

http://2.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TSsFZE5cK0I/AAAAAAAAJ2M/xy_JSvcuQCk/s1600/DSC_0072.JPG

Nama anak: Shafiq Nazhan
Nama mommy : Yatie Chomeyl
Umur: 1 tahun 9 bulan
Saya gembira dalam gambar ini sebab saya dapat main salji. Walaupun sejuk saya tetap happy :D
  • Hadiah yang best menanti anda....

First Prize:
1 Baju Gap Kids + 30 chocolates vanilla cuppyliciuos

Second Prize:
1 Baju Gap Kids + 20 chocolates vanilla cuppylicious

Third Prize:
1 Baju Gap Kids+15 chocolates vanilla cuppylicious

1 comments:

HaninFarshid said...

thanks dear sebab sudi join...semua cukup syarat...good luck,k..

DISCLAIMER