Pages

visit my other blog :

Tuesday, November 30, 2010

The Best Moment of Makan Bersuap

Hari ni I nak gedix2 pulak join The Best Moment of Makan Bersuap anjuran Eliza



secara rasminya contest ini dilancarkan dari:
1 November 2010 hingga 30 November 2010


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower gua

2. Dengan sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER di Blog ini peace

3. Linkkan www.elizadianna.com di blog uols

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini
http://www.elizadianna.com/2010/11/best-moment-of-makan-bersuap.html

5. Upload 1 keping gambar uols laki bini tgh makan bersuap.
6. Tinggalkan link penyertaan di entry ini

http://1.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPRXj0UHLjI/AAAAAAAAJm4/e8uRNFZS8-E/s1600/IMG_6684.JPG


Ececece, masa makan bersuap kat meja pengantin dua tahun lepas. Kata pengantin baru kan, haruslah cinta membara2, kasih menyala2 sampai kan terbit 'spark' pada pancaran mata ecececece, tak pandang kiri kanan dah, tak sedar kehadiran insan lain di sekeliling dah...hanyut dalam dunia indah berdua je masa tu eheh.
Sekarang ni makan bersuap jugak, tapi suap anak la pulak ngeeeeeeeeeeeee.


Mula2 ingat nak pertaruhkan gambar panahan cinta asmara macam yang kat atas tu, tapi bila godek2 semula folder kahwin, jumpa lagi satu gambar best masa makan bersuap tu. So, I nak pertaruhkan gambar kat bawah ni la untuk join The Best Moment of Makan Bersuap contest ni.


x

x

x

x

x


http://3.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TPRfDwlVY7I/AAAAAAAAJnA/jICbf5-OIc4/s1600/IMG_6685.JPG


Muahahahahaha...wakakakakka...ekekekekekeke..*ye, sila lah gelak guling2 masa tengok gambar ini*. Tak de nak control2 dah walaupun kat meja pengantin, menikmati makanan sampai tutup2 mata. Perghhh..lazat tak hengat ayam masak merah tu. Yang si laki nya pulak suap ayam sikit punya besar smapai tak muat nak masuk mulut bini. Yang bini nya pulak, suap cinonet kecik je, buat lekat celah gigi laki nye je. Hehehe, harap2 ada ong lah gambar laki bini comot ni untuk menang handbag itu *wink wink*

4 comments:

e.l.i.z.@ said...

terus terjah heheh

pemalu nyo 2ore nihhh..hop jo suap meme soh2 la tutup mulut..hop keno suap tu pun kemah kemim tutup mulut ekkekeke

x copy lg gambar ni..belam2 wat slide, belam2 terjah hehe

Nadiah Sidek said...

kite takde mkn bersuap kat meja pengantin dulu. segan :p

e.l.i.z.@ said...

hihihihi cek slalu kawe :P

haaa hop gini meriah sikit plus kualiti gambar lg sedap mata memandang hehe *sedap ngomen, kato mari terjah jah dih :P

e.l.i.z.@ said...

eli mai copy gambar nih

DISCLAIMER