Pages

visit my other blog :

Tuesday, November 23, 2010

BaBY & ToyS cONtesT

I was tagged by ALeyn to join this BaBY & ToyS cONtesT organized by Feaza




Syarat2 untuk menyertai contest nie adalah :


1) be the blog's follower

2) buat entri pasal contest nie berserta satu gmbr baby berumur 0 - 4 thn yg tgh duk main ngan apa2 jenis permainan pun.. feaza xkisah tau.. apa2 mainan pun xpe.. asalkan dlm gmbr tu ada nampak baby & mainan... senangkan.. hehehehe

[DSC_0448.jpg]
Nama baby: Shafiq Nazhan
D.O.B: 26th May 2009

3) kat bwh gmbr tu korang tulis nama baby & tarikh lahir
4) copy gmbr banner kat atas ni & paste kat entri korang tu beserta ngan link contest nie ek..
5) Pastu letakkan banner contest nie kat sidebar tau...
6) dah complete semua tu... boleh la tinggalkan jejak korang bserta ngan link kat comment di entry nie.
7) sila antarkan penyertaan korang sblm 11.59 pm 26 Nov 2010...lepas dr tu... nnti join contest lain lak ek.. heheheh
8) last but not least... tag la 3 org kawan korang.
KAK NUR, KAK YONG & MOMMA MIA

2 comments:

Huda said...

comeynye baby sn ni :)

mrS sHaq said...

comelnya...

anyway, thanks for joining

good luck ya

DISCLAIMER