Pages

visit my other blog :

Saturday, February 12, 2011

Contest Collage Kesayanganku

Kali ni nak join Contest Collage Kesayanganku anjuran Miela pulak

18/1/2011 - 18/2/2011

SYARAT2 PENYERTAAN
1. terbuka kepada semua blogger Malaysia yang berada di Malaysia sahaja.

2. jadi follower blog ini. blog
Miela Tahril.
3. buat entry bertajuk "Contest Collage Kesayanganku".

4. copy paste banner contest ini selama tempoh contest ini berlangsung dan link back ke entry ini. copy paste di :

- entry korang yang bertajuk "Contest Collage Kesayangku" tu

- side bar blog korang

http://1.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TMjTiBDGIRI/AAAAAAAAJP0/uMt5IpD0YjM/s1600/blog5_1.jpg

5. upload 1 gambar hasil collage yang korang lakukan dalam entry tersebut.
syarat2 gambar collage :
- terdapat muka korang
- sebab pon Contest Collage Kesayanganku, so korang mesti selitkan gambar insan yang korang sayang. (tak kira kawan2, buah hati, keluarga, dll)
- ingat tau, mesti gambar collage ye. korang tau kan collage tu ape? yang macam petak2 tu, macam gambar banner contest ni.
- korang buatlah dengan kreatif ye

6. tag 3 insan bertuah yang bergelar blogger. pastikan mereka mengetahui mereka di tag. -->
Kak Nur, Kak Yong, Nadiah

7. letakkan link entry korang di ruangan komen entry ini.

* terdapat 3 pemenang yang akan memenangi Contest Collage Kesayanganku ini*


*kemenangan berdasarkan kreativiti gambar collage yang anda hasilkan*


*tarikh contest ini berlangsung bermula 18/1/2011 - 18/2/2011*

1 comments:

Miela Tahril said...

tq ye j0in contest sy.. :)... wahhhh c0melnye baby tuh... happy family. smoga sntiasa bahagia ye. amin... g0od luck juga unt c0ntest kali ini. :)

DISCLAIMER