Pages

visit my other blog :

Thursday, February 24, 2011

CAPTURE THE MOMENT CONTEST

Meh ramai2 kita pakat2 join CAPTURE THE MOMENT CONTEST.

+- click SINI untuk join -+


syarat-syarat penyertaan ;
1) upload SATU SAHAJA gambar anda tak kiralah seorang atau beramai2x.

[romantic+pic.jpg]

Moment indah dan romantis ini di capture sewaktu kami bercuti di Candi Borobudur, Yogyakarta, Indonesia pada tahun 2008. Waktu itu, kami ke sana untuk graduation hubby (masa tu baru tunangan je); dan jugak dalam masa yang sama kitorang shopping untuk door-gift tetamu di majlis perkahwinan kami. Maklumlah cenderahati kat sana cantik2 dan murah2, shopping sakan sampai 3 kotak untuk cenderahati je. Moment ni memang paling indah sebab percintaan kami jarak jauh, sebulan sebelum kahwin baru lah dapat jumpa..sebab itu momen di Candi Borobudur Yogyakarta ini akan di kenang sampai bila2.


2) be follower to
nurizzatulshazni.blogspot.com.

3) tag kepada 3 orang rakan anda & let them know bout this contest. -->
Kak Nur, Kak Yong, Izza

4)letakkan banner contest ni dan linkkan di sidebar blog anda.

5)tinggalkan link post anda di entry ini :)

6)tarikh tutup penyertaan pada 25 FEB 2011.
PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 15 MAC 2011

2 comments:

ada mokhtar said...

good luck =)

**Sy!eRA_N** said...

jom join contest syiera bucuk..

DISCLAIMER