Pages

visit my other blog :

Wednesday, July 6, 2011

Hadiah ulang tahun KELAHIRAN dari Yusry KRU untuk anakku


Bagi anda yang mungkin baru membaca blog ini mungkin anda tak tahu yang pemilik blog ini dan Yusry KRU pernah ada hubungan yang 'rapat' suatu ketika dulu. Kalau anda tertinggal mengikuti kisah silam kami itu boleh lah jenguk kat entry
INI, INI dan INI bagi mendapatkan maklumat lanjut.

http://1.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TVTKZAl2EoI/AAAAAAAAKIY/B4aMsFlQTFE/s1600/edited%2Bpics3.jpg
+- malas lah nak cakap banyak, I tunjuk gambar ini sahaja lah sebagi bukti sahih siul -+



Hubungan kami sudah tidak 'semesra' dahulu sejak I dah berkahwin. Risau juga I takut-takut Yusry kecewa memendam rasa pedih lama sangat tapi nampaknya cerita terbaru yang I dengar sekarang ini telah mengesahkan bahawa Yusry sudah bertemu dengan cinta baru nya iaitu pelakon manis yang cantik jelita i.e. Lisa Surihani.

+- Jelingan manja Lisa Surihani ♥ Yusry . kredit gambar: OhBulan -+


Walaupun hubungan kami sekarang ini tidak semesra seperti suatu ketika dahulu, Yusry KRU tetap bermurah hati untuk memberi hadiah kepada tuan putera mahkota I yang menyambut birthday nya yang ke 2 tahun hari ini.

Nak tahu apa hadiahnya?.

x

x

x

x

x


x


x

x


Sewaktu kami sekeluarga sedang meraikan majlis ulang tahun KELAHIRAN tuan putera mahkota kami si SN di bumi Jepun ini, ada komen kat wall post FB dari Yusry. Rupa-rupanya Yusry nak bagitahu pasal hadiah birthday untuk SN itu lah. Serentak dengan sambutan ulang tahun KELAHIRAN birthday SN yang ke-2 tahun yang lalu, juga telah berlangsungnya majlis tayangan media bagi filem terbaru KELAHIRAN Yusry Abdul Halim berjudul ‘Karak’.

http://2.bp.blogspot.com/-RTHvHZFI9KY/Td4fcE0Fs4I/AAAAAAAALDc/mLbJwyTekAU/s1600/Fullscreen%2Bcapture%2B5262011%2B62901%2BPM.bmp.jpg


Sweet kan Yusry?. Sempena mengenang ulang tahun KELAHIRAN birthday SN yang ke-2 tahun (26 Mei 2011), dia telah memilih tarikh tersebut untuk melancarkan filem seram pertama terbitan KRU Studios di bawah arahan Yusry KRU. So sweeeetttt jelir ekekekeke.

Susah - susah je Yusry KRU pilih tarikh ini semata-mata nak bagi surprise pada hari lahir Shafiq Nazhan, I like ♥.

http://4.bp.blogspot.com/-y8Q6qxQNmGw/Td3-LH48l2I/AAAAAAAALDU/AJosmpRBBp4/s1600/Fullscreen%2Bcapture%2B5262011%2B41431%2BPM.bmp.jpg


Karak’ merupakan KELAHIRAN pertama Yusry untuk filem bergenre seram. Apa yang menariknya, pelakon yang digosipkan bercinta dengan pengarah kacak itu, Lisa Surihani turut hadir menonton filem tersebut sewaktu tayangan perdana nya di lakukan.

-+ Pakaian kasual dan sedondon bertopi, tetap sweet. rindu kredit gambar: GUA -+



Apa-apa pun terima kasih banyak-banyaklah buat Yusry sebab sudi bagi hadiah hari LAHIR yang cukup bermakna ini kat SN.

Semoga hubungan Yusry dan Lisa berpanjangan sehingga ke jinjang pelamin dan berbahagia sehingga akhir hayat, Ameen.


“Entry ini ditulis untuk cabaran #1 iPad MySuperKids yang direviu oleh fazya nisa


Pssssstt: harap cik juri fasha sandha fazya nisa sudi-sudi lah datang menjenguk entry ini.

1 comments:

nur said...

HAHA.. COMEL JE..
ERK.. MINAT YUSRY KE?

DISCLAIMER