Pages

visit my other blog :

Wednesday, August 25, 2010

Senyuman Manis Si Comel GiveAway.

Semangat menyertai contest semakin membuak2. Kali ni I nak join pulak Senyuman Manis Si Comel GiveAway


SO, ini lah gambar yang di pertaruhkan untuk join contest ini.

http://1.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/S_vtiuixJoI/AAAAAAAAHpM/bYqv-57BVGk/s1600/DSC_0227.jpg

Nama Penuh Sicomel: Shafiq Nazhan
Umur Sicomel: 1 tahun 3 bulan
Status Sicomel ((Anak Sendiri/Anak Saudara/Anak kawan/Anak Jiran) : Anak sendiri
Nama Pengirim: Yatie Chomeyl

Kisah di sebalik senyuman : Senyuman ini my hubby capture masa baby SN first time belajar makan sendiri. Jelas muka dia excited dapat gigit sudu tu walaupun makanannya berterabur ke mana2 dah, lansung tak masuk dalam mulut hehe.

~ Harap2nya juri terpesona lah dengan senyuman manis yang Baby SN lemparkan sambil mengigit sudu itu ehehe ~

Kalau u all nak join gak, sila cepat2 jenguk kat blog ni ye.

1 comments:

MamaZarith said...

Salam terjah..
heheh boleh pon view ha.. gudluck ya si comel SN!!

DISCLAIMER